Anna Santacana (Molins de Rei, 1989) Des de ben petita ja despuntava l’interès  pel món de l’educació. Amb esforç i treball en equip vam crear el que avui és L’Univers de la Mandarina.

Graduada en pedagogia per la Universitat de Barcelona. Fundadora i Directora de l’espai d’aprenentatge EsferaCreix i creadora del Mètode P.Emotion.

La meva experiència laboral i personal m’ha portat a aprofundir en el desenvolupament i en l’aprenentatge de l’individu a nivell global: emocional, cognitiu i motor.

D’aquí és d’on sorgeix el Mètode P.Emotion, que es veu reflectit en L’Univers de la Mandarina ja que em permet anar descobrint el meu món interior («qui soc») per així poder conèixer i respectar els que m’envolten.

Saber observar, escoltar i estimar amb passió allò que faig és el que em defineix i em fa pensar, reflexionar i crear noves maneres d’entendre i conèixer el món.

L’Emma entén el procés d’aprenentatge com un tot que neix de la pròpia curiositat de saber i descobrir allò que neix de dins i creix enfora.

LES AUTORES

Anna
Santacana

Gemma
Santacana

Gemma Santacana (Molins de Rei, 1996). Durant la meva infància m’encantava narrar històries. Només faltava l’Anna per a animar-me a plasmar en paper una d’elles: L’Univers de la Mandarina.

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per l’Escola Superior de Relacions Públiques i creadora del Mètode P.Emotion.

L’esforç i la creativitat són els motors que m’identifiquen a l’hora de buscar noves maneres de fer-ho bé i fer-ho saber.

La manera d’entendre que la comunicació ho és tot em motiva a treballar per les persones i empreses perquè junts trobem les eines per millorar a nivell individual i grupal.

Comprovar la satisfacció d’una persona desprès d’un bon treball, em reconforta plenament.

L’Emma i la seva manera de veure el món ens permeten aprofundir en el nostre jo i adonar-nos que el que tenim dins nostre és tan gran com l’univers. 

Converteix-te en
#caçadors de mandarines